Vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest Acord care stabileşte termenii şi condițiile în care vă punem la dispoziţie serviciile noastre prin intermediul site-ului www.ascentjobs.ro

Daca folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de www.ascentjobs.ro, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Aceşti termeni şi condiţii se pot modifica în timp. Vă rugăm să verificaţi periodic rubrica Termeni şi Condiţii din cadrul www.ascentjobs.ro pentru a fi la zi cu toate modificările termenilor şi condiţiilor. Modificarea termenilor si conditiilor are loc fără vreo notificare pentru utilizatori din partea noastra, utilizatorii avand obligatia sa verifice constant aceasta pagina pentru a identifica eventualele modificări.

www.ascentjobs.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile postate de utilizatori. www.ascentjobs.ro ofera doar suportul electronic pentru adaugarea datelor, in consecinta www.ascentjobs.ro nu poate fi tras la raspundere pentru acuratetea si exactitatea anunturilor postate de utilizatori sau pentru acuratetea si exactitatea cv-urilor.

Acord de confidenţialitate

Echipa noastra încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate şi la imagine al utilizatorilor site-ului www.ascentjobs.ro . Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor, o experienţă online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viaţa personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile pe care dumneavoastră le introduceţi în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveţi în vedere.

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea de către Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate în prezentul Acord. Se vor respecta termenii și condițiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului și actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioară adusă acestui Site.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.ascentjobs.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor informații si servicii de cea mai buna calitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre noi . Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate. Pe www.ascentjobs.ro exista 2 tipuri de CV-uri: Publice si Private. CV-urile Publice sunt vizibile tuturor utilizatorilor care accesează acel CV, iar CV-urile Private sunt vizibile doar angajatorilor la care aplica CV-ul respectiv. CV-urile Private nu sunt vizibile deloc in lista CV-urilor de pe www.ascentjobs.ro si nu apar la nici unul din rezultatele cautarilor pe site. Utilizatorii care au cont de candidat pot sa schimbe in orice moment starea de confidentialitate a cv-ului personal definit pe site, direct din pagina de editare a CV-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la support@ascentjobs.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.

In cazul in care un utilizator are cv-ul setat ca fiind Public, angajatorii care folosesc www.ascentjobs.ro au posibilitatea de a accesa cv-ul respectiv impreuna cu toate informatiile pe care le cuprinde, fara a fi neaparat necesar ca utilizatorul in cauza sa aplice la un loc de munca. Orice utilizator care are CV-ul setat ca Public, este implicit de acord ca datele sale personale sa poata fi accesate de catre orice angajator care foloseste www.ascentjobs.ro. Recomandam tuturor celor care doresc ca datele personale care se regasesc in CV sa nu fie accesate decat de angajatorii la care aplica online prin intemediul www.ascentjobs.ro, sa isi schimbe starea de confidentialitate din Public in Privat. Consideram ca orice utilizator care aplica la un loc de munca prin intermediul www.ascentjobs.ro, indifferent de starea de confidentialitate a cv-ului sau (Public sau Privat), este implicit de acord ca datele personale din interiorul CV-ului sa fie trimise de catre Ascentjobs impreuna cu restul CV-ului catre angajatorul la care a aplicat.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, toate informatiile colectate sunt criptate. Contul d-voastra este protejat de parola.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la support@ascentjobs.ro

www.ascentjobs.ro isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii care se inscriu in baza de date, de asemenea www.ascentjobs.ro are dreptul de a exclude orice utilizator din baza de date, fara a fi obligat sa ofere acestuia vreo explicatie.

Va multumim ca ati ales www.ascentjobs.ro. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.